Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε:

 • Ολοκληρωμένο πακέτο ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων.
 • Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη , αδειοδότηση  και κατασκευή  εξολοκλήρου του κτιρίου σας με τα ποιοτικότερα οικοδομικά και ηλεκτρομηχανολογικά υλικά.
 • Είμαστε αποκλειστικοι  διανομείς των φιαλών υγραερίου Coral Gas για τα Ιωάννινα.
 • Μελέτη αδειοδότηση και κατασκευή εγκαταστάσεων υγραερίου.
 • Μελέτη αδειοδότηση και κατασκευή φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων.
 • Ενεργειακά πιστοποιητικά και προετοιμασία φακέλου για προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης.

Έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών

Απευθυνθείτε σε εμάς για την έκδοση του ενεργειακού πιστοποιητικού της οικίας ή της επαγγελματικής σας στέγης. Αναλαμβάνουμε την υπαγωγή σας στο προγράμμα εξοικονομώ κατ΄ οίκων από την φάση της μελέτης έως ότου την ολοκλήρωση της κατασκευής.

Ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες

Εκπονούνται Μελέτες για την έκδοση οικοδομικών αδειών , πιστοποιητικών πυρασφάλειας , αδειών λειτουργίας καταστημάτων.

Αναλυτικά οι μελέτες που αναλαμβάνουμε είναι:

 • Ισχυρών & ασθενών ηλεκτρικών ρευμάτων
 • Θέρμανσης – ψύξης
 • Μελέτη κατανομής δαπανών
 • Ύδρευσης – αποχέτευσης
 • Ενεργειακής απόδοσης κτιρίου
 • Ενεργητικής – παθητικής πυροπροστασίας
 • Υγραερίου
 • Ανελκυστήρων

Τεχνικός ασφαλείας

Στον τομέα της ασφάλειας και υγιεινής της εργασίας, αναλαμβάνουμε υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας σε κάθε είδους επιχείρηση.

Αδειοδότηση Επαγγελματικών Εργαστηρίων – Βιοτεχνιών – Βιομηχανιών

Αναλαμβάνουμε την έκδοση της απαραίτητης άδειας εγκατάστασης (και άδεια λειτουργίας) γρήγορα και με υπευθυνότητα . Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε την εκπόνηση και τη διεκπεραίωση των απαιτούμενων μελετών στις διάφορες υπηρεσίες (Δ/νση Ανάπτυξης, Δ/νση Περιβάλλοντος, Πολεοδομία, Δήμος, Πυροσβεστική, ΕΥΔΑΠ, ΕΠΑ, Υγειονομικό κ.λπ.), προκειμένου να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας της επιχείρησης σας.

Πιστοποιητικά ηλεκτρολόγου ΔΕΗ

Το Πιστοποιητικο ΔΕΗ με βάση τον υπάρχον νόμο από την 1 Νοεμβριου 2011 πρέπει να εκδίδεται για κάθε κτήριο. Το πιστοποιητικο ανάλογα με τη μορφή και τη χρήση του κτηρίου πρέπει να επανεκδίδεται κάθε 1 με 12 έτη. Οι περιπτώσεις κατά τις οποίες το πιστοποιητικο είναι απαραίτητο, είναι για την έκδοση κάθε νέας παροχής ρεύματος της ΔΕΗ, για την επανασύνδεση παλιάς παροχής, για την αλλαγή του ονόματος στο οποίο εκδίδεται ο λογαριασμός, ενώ τέλος το πιστοποιητικο χρειάζεται ακόμα και για αιτήση αυξησης της της παροχής.

Το πιστοποιητικο που εκδίδει ένας ηλεκτρολογος πρέπει να αποτελείται από τα εξής έγγραφα:

 • Υπεύθυνη δήλωση από αδειούχο ηλεκτρολογο
 • Έκθεση παράδοσης ηλεκτρικής εγκατάστασης
 • Πρωτόκολλο ελέγχου ηλεκτρικής εγκατάστασης κατά ΕΛΟΤ HD 384 ή κατα ΚΕΗΕ
 • Σχέδια κάτοψης ηλεκτρικής εγκατάστασης και ηλεκτρικού πίνακα
 • Σχέδιο μονογραμμικό του ηλεκτρικού πίνακα της εγκατάστασης

Net metering

Το σύστημα συνδέεται εσωτερικά με την κατοικία ή την επιχείρηση σας με ένα ξεχωριστό μετρητή που καταγράφει την παραγόμενη ενέργεια.Μπορεί να περιλαμβάνει φωτοβολταϊκά ή/και μικρές ανεμογεννήτριες. Στην παρούσα φάση και μέχρι να εκδοθούν οι όροι εγκατάστασης για τις μικρές ανεμογεννήτριες προβλέπεται μόνο η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών.

Η παραγωγή συμψηφίζεται με την κατανάλωση κατά τη διάρκεια του έτους. Αν η παραγωγή είναι μεγαλύτερη από την κατανάλωση, η περίσσεια παρέχεται δωρεάν στο ηλεκτρικό δίκτυο. Αν η παραγωγή είναι μικρότερη από την κατανάλωση, πληρώνετε μόνο τη διαφορά.

Έπιβλέψεις

Επίβλεψη όλων των ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών με προτάσεις για την βέλτιστη απόδοση των συστημάτων καθώς και για την ασφαλή λειτουργία τους.

Κατασκευές – Ανακαινίσεις

Κατασκευή εξολοκλήρου των απαραίτητων εργασιών που θα χρειαστείτε σε κάθε νέα κατασκευή ή και ανακαίνιση. Με τα πολύπειρα και συνεχώς εκπαιδευόμενα συνεργεία αναλαμβάνουμε τις οικοδομικές και μηχανολογικές εργασίες.

Κάποιες από αυτές είναι:

Χωματουργικές εργασίες , έργα με μπετό , έργα με πέτρινες κατασκευές , τοιχοποιίες με σύγχρονα υλικά που προσφέρουν υψηλούς βαθμούς ενεργειακής απόδοσης, κατασκευή στεγών (πάνελ ή κεραμίδια). Ακόμα ρωτήστε μας για τα ενεργειακά κουφώματα από p.v.c ή αλουμίνιο. Ακόμα θα βρείτε όλα τα προϊόντα για τις ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες που θα χρειαστούν. Αντλίες θερμότητας , κλιματιστικά , ηλιακοί θερμοσίφωνες , λέβητες (πετρελαίου , αερίου , πελλετ , ξύλου) καθώς και υλικά για την θέρμανση και την ύδρευση. Ακόμα για τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις θα βρείτε όλα τα απαραίτητα υλικά.

Εξειδικευόμαστε στον φωτισμό με led σε συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρεία εμπορίας φωτισμού led την Bigsolar Led.

Εμπόριο

Προϊόντα θέρμανσης ξύλου ή pellet

Ενεργειακά τζάκια Ενεργειακά τζάκια της Ιταλικής εταιρείας EDILKAMIN σε δυο κατηγορίες Αερόθερμα τζάκια για την παραγωγή ζεστού αέρα και τον διασκορπισμό του στον χώρο ή σε παρακείμενους χώρους μέσω αεραγωγών. Τζάκια λέβητες για σύνδεση με καλοριφέρ για την παραγωγή ζεστού νερού το οποίο στέλνεται στο υπάρχων ή στο νέο δίκτυο καλοριφέρ. Πετυχαίνουμε υψηλό βαθμό απόδοσης καθώς και κατανομή της θέρμανσης στους χώρους που επιθυμούμε.

Κασέτες ξύλου & pellet

Ενεργειακές κασέτες ξύλου ή pellet αερόθερμες ή με την δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού.

Ενεργειακές σόμπες

Ενεργειακές σόμπες αερόθερμες ή νερού για την θέρμανση του χώρου που επιθυμούμε.

Λέβητες στερεών καυσίμων

Ρωτήστε μας για τους διαθέσιμους λέβητες για την αποδοτικότερη λύση που σας ταιριάζει.

Εγγραφείτε στο newsletter και μάθετε τα νέα μας. Στείλτε μας απλά το email σας!